Sportal.rs – Bugarska kompanija priprema novi sportski portal u Srbiji !

Web razvoj / 31. 01. 2009. / Autor:

sportalrs-sajtBugarska medijska kompanija MS Key Group ulazi na tržište Srbije sa svojim novim portalom Sportal.rs. Nezvanično, start portala se očekuje za početak marta. Ovaj podatak ne bi bio toliko interesantan da nije u pitanju jedna od najvećih Bugarskih kompanija za internet publikaciju.

Najveći reper ovog projekta je sajt MS key grupe, Sportal.bg koji se nalazi u top 30 najposećenijih sajtova u Bugarskoj. Sportal.bg je primera radi, početkom septembra u jednom danu imao otvorenih oko milion stranica. MS key group je vlasnik nekoliko vodećih portala na Bugarskom internet nebu : TopCars.bg , hotNews.bg, friends.bg, men.bg

sportalbg-sajt

Vlasnici iz Bugarske definitivno žele širenje da region, a najveći reper im je svakako Sportal.bg. Ako je suditi po kompaniji i predhodnim projektima, priprema se ulazak na velika vrata. Ovih dana aktuelan je i oglas u kome se traži osoba za poziciju webmastera sajta.

Poddomeni

Na poddomenu Bugarskog sajta Sportal.bg nalazi se i zvanična prezentacija jednog od najvećih Bugarskih klubova CSKA, Statistike svetskih fudbalskih liga, oficijalna prezentacija Dimitrija Berbatova i Krasimira Balakova.

Share Button
6
6 Komentara
 1. Iskreno, drago mi je da to čujem i da će se tržište online sportskih portala proširiti, jer je B92 Sport već malo ”smorio”

 2. Nisam kroz ovaj tekst vršio analizu našeg sportskog online tržišta, definitivno da B92 ima neki oblik vodećeg i jedinog 24/7 ozbiljnog sportkog servisa, dok su sve ostalo više novinski portali tipa Blic, Novosti… Ima prostora.. videćemo 🙂

 3. lucky

  Konacno!!!

 4. Vidim da je sajt krenuo. Meni se dopada 🙂

 5. Brat Moj!

  Idemoooo!!!!

 6. Natasa

  Hej ja puno ocekujem od tog sportala, nemojte me izneveriti !

Ostavi komentar