Telenor internet na testu

Blogovanje , Događaji / 21. 03. 2009. / Autor:

telenorOvaj članak ima posebnu draž jer nastaje na autoputu Beograd – Niš. Telenor internet je na testu, a ovo je samo intro u kompletan izveštaj koji vas očekuje.

Imao sam tu čast da budem među odabranim blogerima za testiranje Telenor interneta. Imam apsolutnu slobodu da zapišem šta god želim, tako da će moji utisci biti realni, pa kom opanci Tom i Džeri.

Potrudiću se da Telenor internet pre svega testiram na atraktivnim i egzibicionim lokacijama jer ni sami ne znate u kojoj će vam prilici biti potreban internet. Telenor internet sam već testirao u pojedinim delovima Beograda, narednih dana mi predstoji testiranje u Boru, a po povratku u Beograd i nekoliko vrlo atraktinvih prestoničnih lokacija. Trenutno sam na autoputu i utisci su različiti, varijabilni, kao i signal. kad podvučem crtu… ovo uopšte nije loše. Ako ništa drugo, ne smaram se u busu kao nekad.

Očekujte još izveštaja narednih dana, kao i zavšni, iscrpni za par nedelja. To tada me možete pratiti na Twitteru, a intro u celu ovu Telenor Internet priću može da glasi : Plug and Surf!

Telenor internet na testu,
Miloš Petrović

Share Button
4
4 Komentara
  1. Svrati do Krivelja i proveri kakvo je stanje u centru sela ???
    Ako imas mogucnosti i vremena…zivo me intresuje…

  2. @Deda Ako je dobro da odradimo neku donaciju?

  3. Miloš

    Videću Deda, tu sam samo 2 dana, a nisam motorizovan.

  4. Boris

    Ja na poslu koristim mobilni internet (doduše konkurentsko rešenje) i moji utisci su slični, tj. gde ima 3G signal radi radi bolje od kućnog mi aDSLa gde nema radi dosta sporije ali opet bolje od kućnog aDSL jer ovaj potonji nije prisutan.

    U svakom slučaju za nekog SysAdm više nego isplativa investicija. Za 20ak € imate sigurnost da će te sigurno moći da se prikačite i pogledata vama nešto važno bez obzira na lokalnu infrastrukturu.

Ostavi komentar