biZbuZZ 2011

Događaji / 21. 10. 2011. / Autor:

BiZbuZZ kao internet konferencija sa najdužom tradicijom u Srbiji i ove godine se održava u Nišu. Već smo navikli da sredinu jeseni rezervišemo za jug Srbije. Od 2. do 4. novembra u hotelu „Tami residence“ održaće se biZbuzz 2011. Za posetioce MilošBloga obezbeđen poseban popust.

BiZBuzz je ove godine fokusiran na mobilni sadržaj i poslovanje. Bum koji prave mobilni uređaji u poslednje vreme jednostavno nameće temu. Lista predavača polako raste  i već sada obećava. Kruno Vidić, Ivan Rečević, Paul Myers, Olga Maksimović, Ivan Minić, Istok Pavlović i mnogi drugi.

Imam vrlo pozitivna iskustva sa prošlogodišnjih BiZbuZZ konferencija, uvek sam bio oduševljen predavanjima a nikad nije izostalo ni dobro druženje.

MilošBlog će ove godine biti i zvanični blog biZbuZZa. Za sve posetioce bloga obezbeđen je popust. Prilikom prijave za događaj unesite promo kod MilosBlog koji vam donosi 30% popusta i važi za firme i pojedince (ali ne i za studente jer već imaju popust).

Ipak, nije sve u znaku interneta. U večernjim časovima prvog i drugog dana održaće se buZZket turnir. Turnir traje dva dana i na njemu učestvuje 16 ekipa. Prošle godine nisam učestvovao na turnitu i moram da priznam da sam pogrešio.

Vidimo se na biZbuZZu!

Promo baneri

Share Button
3
3 Komentara
  1. Ako ti nedostaje jedan igrac za basket tu sam 😉 …. Vidimo se u Nis 🙂

  2. Miloš

    Dragane, računaj na mene. Igram niskog beka 🙂 1.78 cm. Da kompletiramo ekipu.

  3. Super da ja onda nastavim sa pripremama 🙂 nadjemo jos jednog dobrovoljca i ima da razvaljujemo 😉

Ostavi komentar