Druženje sa dobitnicima

Događaji / 20. 04. 2010. / Autor:

Kamerice-dodela-2-004Konkurs Tošibe je uspešno završen, imena dobitnika su objavljena na mom blogu, a zatim je usledio dogovor oko dodele Camileo kamerica. Dodela ovih vrednih poklona obavavljena je u TC Ušće, 19. aprila. Bila je to lepa prilika za druženje i offline komunikaciju sa posetiocima mog bloga.Iako je dogovor bio da se čitav događaj odigra u kasnim popodnevnim satima, jedan od dobitnika, Dragan iz Zaječara, je došao malo ranije zbog svojih obaveza. Preuzeo je kamericu i rekao da se ni malo nije nadao ovom poklonu. Popili smo piće, popričali i rastali se sa dogovorom da se javim kada budem dolazio do Zaječara.

Dragan

Dragan

U drugom delu dana, oko 17 časova, usledilo je druženje sa ostala tri dobitnika. Željko (sa sinom), Vesna i Jovana su me čekali ispred samog ulaza u TC Ušće. Zajedno smo otišli na piće i nakon formalnosti preuzimanja nagrada nastavili sa pričom. Jako me je obradovala informacija da su moji redovni posetioci. Usledila je priča o web domenima, Android telefonima, životu i radu svakog od nas.

Jovana, Vesna, Željko

Jovana, Vesna, Željko

Opšti utisak da je svo četvoro oduševljeno nagradama. Niko se nije nadao dobitnu, kažu da su svoju LapTop priču ostavili u prolazu i da su bili iznenađeni kada se njihovo ime našlo na spisku nagrađenih. Meni je čast da sam imao mogućnost da nekog od svojih posetioca usrećim lepim poklonom.

Sve u svemu, dobra ekipa, jako fini ljudi, nadam se da ću imati prilike da ih ponovo sretnem.

Share Button
1
Jedan komentar
  1. Jos jednom da se zahvalim na predivnoj nagradi i da kazem da sam stvarno odusevljen kamerom.
    Zao mi je sto zbog obaveza nisam mogao da ostanem duze u Beogradu i druzim se sa svim dobitnicima.

Ostavi komentar