E-Tvrđava – Pravac Niš

Događaji / 03. 09. 2009. / Autor:

blogOpen-polazak-mAvantura počinje danas. Spreman sam za polazak. Karta čekirana za 13 časova,a stvari poneo kao da ostajem 10 dana. E-Tvrđava i BlogOpen su nešto što se ne sme propustiti.

Javio se organizatorima . Milorad Tošić je malo zauzet, ali ne zameram, tako i treba, pa mi je kolega Srđan Radić odgovarao na mejlove. Kao predavač na E-media danu doćiću među prvim gostima i biću smešten u Sweet Hostelu .

Torba sa stvarima (kao za 10 dana), joomla majica, blogerska majica, laptop, foto aparat (nisam geek verujte :).. sve je tu. Karta čekirana za Niš Express. Uklopiću taman da stignem na otvaranje E-Media dana.

Izuzetno mi je drago što dolazim u Niš. E-Tvrđava, BlogOpen, kolege, prijatelji, druženje. Već imam potvrde puno njih da dolaze. Walter, Prokka, Zoran, samo su neki od ljudi koji su mi se javili ovih dana.

blogOpen-polazak-v
Miloš pred polazak

Satnica BlogOpena nam garantuje prepodnevno druženje i obilazak grada, a već nakon 16h se svi selimo na predavanja koja obećavaju. Nakon predavanja : žurke, Nisomnija, a nadam se i neko kafansko druženje, onako kolegijalno i kulturno naravno 🙂

Narednih dana će moj blog dobiti malo drugačiju formu, više ću pisati o dešavanjima u Nišu. Biću aktivniji i na Twitteru, a znajući svoje kolege twitter će se usijati narednih dana.

E-Tvrđava satnicaovde
BlogOpen satnicaovde

Miloš na E-Tvrđavi i BlogOpenu :
– Četvrtak – 3. septembar – 19.25 – Joomla CMS u Medijima
– Subota – 5. septembar – 18.45 – Bloggers Relations – obe strane priče (Miloje Sekulić i Miloš Petrović)

Vidimo se u Nišu!

Share Button
0

Ostavi komentar