How to Web 2010

Događaji / 20. 10. 2010. / Autor:

Ako ste mislili da ste kao bloger neprimetan van granica ex-YU, grdno se varate. Dokaz za to je interesovanje Rumunskih blogera za čitav Balkan, jače povezivanje, druženje, razmena iskustava i zanimljiv događaj „How to Web“ konferencija.

Pre par nedelja sam dobio mejl od kolega blogera iz Rumunije da njihovu veliku manifestaciju približim blogerima iz Srbije. Naše domaće kolege sa sajta IT Događaji su već pisali o detaljima konferencije a ja ću probati da vam još malo približim „How to Web“ priču.

Šta je važno znati

– Ciljna publika ovog događaja su blogeri, web dizajneri, i svi ostali koji su uključeni u web biznis
– Događaj se odigrava u Bukureštu, glavnom gradu Rumunije, u periodu 3. i 4. novembar 2010. godine
Spisak predavača How to Web konferencije obećava i tu su ljudi iz kompanija Hi5, TechCrunch, Yahoo
Neke od tema koje će biti na konferenciji : PR za startup projekte, Povratak u budućnost Televizije, Koliko je bloging jak, razvoj i finansiranje web projekata, kao i mnoge druge zanimljive teme.

Zanimljive video zapise sa ljudima koji će učestvovati na konferenciji možete pogledati na njihovom zvaničnom blogu , a ukoliko želite da pružite podršku tu su i sajt bedževi. Ukoliko se odlučite da prisustvujete događaju prijavu možete obaviti na njivom sajtu.

How to Web konferencija ima i svoje društvene profile na Fejsbuku i LinkedIn-u.

Zanimljivo je pomenuti konekciju između Rumunije i Srbije na polju web konferencija. Osim što će ekipa IT Događaja zvanično predstavljati Srbiju na konferenciji How to Web, u maju mesecu 2011. će kolege iz Rumunije, na neki način, uzvratiti posetu gde će na konferenciji EastWeekendFest učestvovati nekoliko Rumunskih blogera .

Share Button
0

Ostavi komentar