Joomla tutorijal objavljen na Joomla Montenegro i sajtu Kompjuterska biblioteka

Blogovanje / 13. 02. 2009. / Autor:

joomla-tutorijal-maliNa moje veliko oduševljenje Joomla 1.5 tutorijal, koji sam objavio sredinom oktobra, fantastično je prihvaćen na webu. Nakon pozitivnih komentara u temi i stručnim forumima dolazi i objava tutorijala na zvaničnom sajtu Joomla Crne Gore. „Kompjuterska biblioteka“ je tutorijal objavila i u svojim e-book izdanjima.

Tutorijal je prema prvim planovima bio namenjen studentima četvrte godine FON-a.  Paralelno sa početkom semestra, 10. oktobra 2008.,  objavljen je i na mom blogu. Do sada je tutorijal preuzelo preko 500 posetilaca, a stranica sa zvaničnom objavom tutorijala spada u TOP 3 najposećenijih na MilosBlog.com.

Ja sam i nakon objave tutorijala na svom blogu nastavio da pišem o korisnim stvarima vezanim za Joomlu 1.5, što će biti praksa i u narednom periodu. Željno isčekujem i Joomlu u verziji 1.6.

Ovom prilikom želim i da se zahvalim svim posetiocima koji su uputili kritike na tutorijal, bilo da su pozitivne ili negativne (ruku na srce, negativnih je bilo drastično manje). Sve je to dovoljan motiv da nastavim u dobrom tempu.

Miloš Petrović

Share Button
2
2 Komentara
  1. I ja sam bio na FONu u BG-u tako da smo kolege 🙂

    Tutorijal je odlican. Mi jos uvijek nismo omogucili komentare na sajtu tako da sam preko kontakt forme dobio samo pohvale sto smo okacili tvoj tutorijal.

    Na sajtu smo prozvali sve koji misle da moze ili treba bolje :), niko se nije javio ;).

  2. Postovani Milos,

    Preuzeo sam Vas tutorijal za Joomla 1.5 sto moram da kazem da je izvrsno objasnjeno, ali sa nestrplenjem cekam da zapocnem da radim svoj prvi i licni amaterski web site.
    Sada ne mogu da instaliram Joomla 1,5 na svoj kompjuter. Ono sto Vi u pocetku objasnjavate za webserver i sl., ja to ne razumem. Njega nema u moj kompjuter. Kako jednostavno da snimim verziju Joomla na svoj kompjuter, a da je to lesno i jednostavno. Ako ste u mogucnost da mi podrobno objasnite – korak po korak sta ja treba da uradim za da mogu da napravim svoj web site.

    Veliko hvala za Vas trud sto ste napravili vakav pregledni tutorijal sa slikama koji je stvarno impozantan koji za sada nemogu da ga isprobam i upotrebim..

    Inace ja imam svoj web site http://www.rabota-biznis-profit.com.mk koji sam ga popunio sam, a strukturu su mi napravili prijatelji. On je pravljen u asp.net sistemu.Sada zelim da ga popravim i nadogradim i malo prolepsao jer je on malo amaterski napravljen. Mislim da u Joomla bi bio bolji i bogatiji i savremeniji.

    Pozdrav,
    Ivan Stevkovski
    .

Ostavi komentar