Letnje internet vreme

Blogovanje / 17. 07. 2008. / Autor:

Analogno Eniax-ovoj temi , dopunjujući i Krstinu priču, uz mali dodatak svoje teme od pre neki dan, moraću iznova da se nadovežem novom temom. Najpre svim blogerima da poželim dobar odmor, zaslužili su. U poslednjih godinu dana nam se blogosfera proširila. Pomenuću neke od svojih prijatelja koji su pokrenuli blog – Nenadov blog, Miško Bobić ; kao i neke od novih sjajnih blogova – mobilize.rs , maksin.ms ; a da ne zaboravim i „stare“ borske blogere koji su vredno pisali – OpštinaBor.com , DedaBor , MojeGrne. Zaista, ako sumiramo sezonu, računajući period od leta do leta… lepeza blogova je sve šira i šira,a eto ni moj MilosBlog još nije napunio godinu dana.

Za razliku od svojih prijatelja koji će odmarati (nekima opako zavidim), ja ću morati da radim preko leta (Firma zove), što automatski povlači i pisanje na blogu. Nadam se da ću imati za koga da pišem i da neće sva populacija našeg weba biti negde na nekoj plaži (kao na slici dole), a ako baš bude bila, nadam se da će imati wirelles. Iskoristiću priliku da najavim neke nove tekstove na svom blogu… najpre priču o časopisu Trip i njegovoj elektronskoj verziji. Zatim nastavak priče o Joomla web sajtovima , tako da ću prezentovati 2 puta po 3 sajta koji se „vrte“ na Joomli!. Potrudiću se da iz svoje arhive isčupam i postupak kreiranja internet marketing plana, a tu je i neizbežna kategorija facebook i najnovija priča o tome koliko je je FB ušao u pore naše omladine. Uz sve to planiram redizajn i blagu reorganizaciju bloga, tako da će biti radno. Taman će mi ovaj tekst poslužiti da se prisetim šta sam sve obećao.

bloger in greece

Letnje računanje vremena je odavno počelo, neki blogeri kuliraju na plaži, neki i dalje sede u svojim foteljama. Još jednom, svima onima koji odmaraju srećan odmor, i ne vraćajte se na net bez slika 😉

Share Button
4
4 Komentara
  1. Naravno da imas kome da pises! I pored odmora nadje se vremena i nacina za blogovanje.

  2. Hm… Bicu ja verovatno tu dosta vremena, ako ti nesto znaci… Feedreader sljaka sam’ tako… xD

    BTW It’s KrstO not KrstA!

  3. Ja ove godine na ovakvoj plaži neću, ali dobro je i jezero.
    U suštini i ne bunim se zbog toga, jedino mi fali wirelles… eeeee pusti snovi 🙂

  4. Odoh ja malo do Vrnjacke Banje 🙂 Cisto da ti javim 😛

Ostavi komentar