Novi sajt Carlsberg Srbija, a moji FONovci na svakom koraku

Događaji , Ostale teme / 01. 12. 2008. / Autor:

Sredinom prošle nedelje sam dobio poziv da prisustvujem press konferenciji Carslberga i prezentaciji novog web sajta Carslberg kompanije u Srbiji. Bilo je puno razloga da odem na prezentaciju. Najpre, takav poziv puno znači i nikad se ne odbija, ipak je struka u pitanju. Čitajući poziv uočim da će prezentaciju držati PR Carlsberga, Jovana Mladenović, moja kolegenica sa FON-a za koju sam znao da je u Carlsbergu, ali ne i da je na tako finoj poziciji, što me je posebno obradovalo. Toliko razloga, a baš u terminu press konferencije ja imam zakazan vrlo važan sastanak u svojoj firmi.

Na žalost, prezentaciji nisam prisustvovao, ali jeste moj kolega (i FONovac i online kolega) Eniax, koji je napravio fantastičan review celokupne prezentacije. Meni je jedino preostalo da kontaktiram Jovanu, i da joj čestitam na uspehu. Tom prilikom mi je i prenela neke osnovne podatke : „Naša kompanija je lansirala svoj novi korporativni web sajt, tako da smo napravili kraću press konferenciju, gde sam upoznala medije sa njegovom sadržinom. Sajt je nastao kao deo projekta izrade sajtova svih kompanija Carlsberg Grupe na zajedničkoj platformi, pod nazivom CWEB„.

Moje lične impresije su sledeće : Izuzetno kvalitetan dizajn, jednostavna navigacija, odlično uklopljeni fleš elementi. Sadržaj takođe dobro koncipiran, tako da nisam imao problema da pronađem informacije koje su me zanimale. Nekako me je najviše privukao brend portfolio, mada se nisam smeo dugo zadržavati :). Analizu marketinške strane portala ću ostaviti drugima.

Mala digresija, već pomenuta u naslovu : U poslednje vreme na raznim sličnim dešavanjima, prezentacijama, predavanjima, nailazim na svoje kolege sa FON-a. Većina njih je pri kraju studija ili su sveže diplomirali, i svi se fino znalaze u poslu i praksi. To su činjenice koje me posebno raduju.

Share Button
1
Jedan komentar
  1. Pozdrav svim „mojim“ FON-ovcima !!! Ima nas na sve strane, a narocito preko „barA“!

Ostavi komentar