Promocija interneta i blogovanja – „Blogosfera – misli duboko“

Događaji / 22. 06. 2009. / Autor:

Blogosfera---misli-dubokoBorska internet organizacija – BITNO , poznata po organizaciji BlogOpena 2008, u petak 26. juna gostuje u Negotinu u cilju promovisanja bloginga i interneta. Grad sa najvećim brojem blogera koji su ujedinjeni u BITNO itekako imaju šta da prenesu ljudima u Timočkoj krajini.

Nije znanje samo znati, već je znanje znanje dati – jedna je od mojih omiljenih poslovica. Borski blogeri su se već dokazali u Blogosferi i mogu biti odličan primer nekim novim blogerima koji tek počinju. Tako će u petak na tribini pod nazivom „Blogosfera – misli duboko“ biti analizirani primeri blogova OpštinaBor.com (Zoran Stanković), Grne (Dragana Pušica), Suske (Suzana Janačković Živković), Kišobran blog (čika Bane Dimitrijević) i naravno Deda (Vladimir Stanković).

Tribina će biti upotpunjena pričom o društvenim mrežama (Miloš Petrović) i značaju nezaviskog gradskog portala na primeru Bor030.net (Igor Mitrović).

okupljanje-bitno
Miloš, Walter, Rain Dog na sastanku BITNO

„Ovo je samo jedno u nizu gostovanja organizacije BITNO i blogera u cilju popularizacije interneta u krajevima gde se internet ne koristi, ili se koristi jako malo“ kaže Suzana Janačković Živković u jednom od komentara na blogu OpštinaBor.com

Meni je zaista čast što ću biti deo ekipe na gostovanju u Negotinu. Siguran sam da će naši domaćini imati šta da čuju od prekaljenih borskih blogera. Pominje se i live twittovanje iz Negotina, a sigurno ćete nakon tribine imati prilike da čujete i utiske blogera učesnika.

borskojezero


Tu druženju nije kraj – Jagnje.BorskoJezero

Ekipa BITNO nastavlja druženje, i već u nedelju na Vidovdan, 28. juna, cela ekipa će uživati u jagnjetini na Borskom jezeru. Gaga je već odabrala jedan od svojih najboljih slatkih recepata tako da nas ni torta neće zaobići. Nadam se da će nam se pridružiti i najmlađi borski bloger Pavle Milojević da bi ekipa blogera bila potpuna.

Share Button
6
6 Komentara
  1. Meni je žao što na žalost neću moći sa vama u Negotin 🙁
    ali me zato eto na jezeru, samo još da nas posluži vreme.

  2. Bez Pavla sve propada. Očekujem kvalitetnu tribinu u Negotinu i odlično druženje sa jagnjetom na jezeru. Samo da vreme posluži.

  3. Svaka čast na akciji i širenju svesti o Internetu i blogu i u drugim gradovima! Sve pohvale!

  4. Hvala na pozivu drugari, rado cu Vam se pridruziti. Samo da bude sunca…Jedva cekam

  5. …obezbedio sam jagnje !!!!

Ostavi komentar