Randi Zuckerberg – predavanje sa ICT Spring konferencije

Događaji / 21. 06. 2012. / Autor:

ICT Spring konferencija je sigurno najveća konferencija koju sam do sada posetio. Dok „u pozadini“ pripremam tekstove za blog donosim vam snimak kompletne prezentacije zvezde ICT Spring konferencije, gospođe Rendi Zuckerberg, bivše direktorke marketinga kompanije Facebook i sestre osnivača Marka Zuckerberga.

Rendi (eng. Randi) je govorila o društvenim medijima i novim trendovima. Napravila je paralelu između realnog i online života. Zanimljivo i inspirativno predavanje. Na konferenciji je važila za VIP osobu, na predavanje je došla 2 minuta pre, otišla odmah po završetku. U LuxExpo centru se zadržala jako kratko. Iz Amerike je došla letom preko Pariza. U trenutku kada je govorila hala je bila prepuna, a pre i posle predavanja je bilo je gotovo nemoguće doći do nje. Uz male napore uspeo sam da snimim celo predavanje Randi Zuckerberg.

ICT Spring 2012

Zbog slabog wi-fi signala i potrebe da detaljno propratim ICT Spring konferenciju rešio sam da ipak ne blogujem uživo sa ovog velikog dešavanja. Imam puno beleški i pripremam dosta materijala koji će ići narednih dana na mom blogu. Tu je pre svega pregled prvog i drugog dana konferencije, neke stvari oko organizacije koje su mi se jako dopale, i poseban tekst koji će biti vezan za globalno poslovanje i proširenje tržišta.

Nadam se da će vam ovi digitalni materijali biti od koristi.

Share Button
0

Ostavi komentar