Reanimacija starih automobila

Ostale teme / 25. 04. 2008. / Autor:

Imate Audi iz 1975, već duže vreme ne možete naći deo koji se pokvario. Rešenje je jedino auto otpad… Može se reći da postoji još jedno rešenje. Pak druga situacija… Pre par godina ste kupili novog Forda, pokvario se upravo deo koji ne može da se nađe u Evropi. Rešenje za obe situacije je jednako. Sajt carpartswholesale.com će vam omogućiti da pronađete deo koji vam je potreban za automobil.

auto delovi sajt

Iz svega par koraka dolazite do željenog dela. Najpre birate godinu proizvodnje i model automobila. Za svaki od modela prikazuje se ogromna lista delova, a kasnije za svaki od delova i proizvođač. Na sajtu postoji i online podrška tako da će ljubazni Amer u svakom trenutku kroz chat moći da vam pomogne. Sajt je fantazija za ljude koji se bave old tajmerima jer ima delova i za modele stare više od 50 godina. Jedino što sigurno nećete moći da nađete su delovi za Yuga, a i što bi kada se kod nas mogu naći na svakom kiosku.

Sa tehničke strane gledano, sajt je odličo urađen. Na svakoj stranici imate linkove samih podkategorija, tako da je navigacija najbolja moguća. Pretraga takođe odrađuje veliki deo posla. Dizajn takođe kvalitetan.

Postavlja se pitanje : kako kupiti? Postoje 2 solucije. Prva je da imate rođaka u Americi koji će vam odraditi kompletan proces plaćanja i nabavke, i za neki od praznika, pri prvom dolasku prebaci i sve delove koje ste naručili. Drugi način je kupovina iz Srbije, preko E-dućana , gde će za vas obaviti kupovinu i dostavku, bilo koji proizvod da je u pitanju. Siguran sam da je sajt carpartswholesale.com pravi raj za automehaničare i one kojima je stalo da stari auto jednostavno proradi.

Share Button
1
Jedan komentar
  1. Stvarno sjajno. Gde li to iskopa 😉

Ostavi komentar