Sajtovi na Joomli! – 2. deo

Ostale teme / 06. 06. 2008. / Autor:

Joomla! se pojavljuje u svim domenima weba. Studentska organizacija, dnevna novina, fakultet… kao svoju web opciju biraju Joomla! CMS. Ovaj put su u fokusu upravo sajtovi iz ove tri oblasti. Idemo redom:

ZPU – Zdravstveno potporno udruženje studenata Beograda pokreće Joomla! sa odličnim dizajnom. Na prvi pogled se ni na koj način ne može prepoznati klasični Joomla! templejt. Sekcije su dobro definisane i sajt je u celini pun pogodak.

ZPU beograd

Gazeta , dnevna novina, opredelila se takođe za Joomla! CMS koji kao primarnu svrhu ima masovno uređenje sadržaja, članaka, sekcija. Dizajn je solidno urađen sa jednostavnim templejtom. Po nekim segmentima u startu se može prepoznati da je u pitanju Joomla! (favikonica ostala default). Ovo nije prvi put da se novine odlučuju za Joomla! CMS.

Fakultet za trgovinu i Bankarstvo „Janićije i Danica Karić“ kao primer portala fakulteta pruža osnovne informacije potrebne studentima. I ako se fakulteti u glavnom odlučuju na sopstvena rešenja, ovaj sajt pokazuje da Joomla! može biti korisna i u oblasti edukacije.

Share Button
0

Ostavi komentar