TOP 30 tekstova sa MilošBlog.com

Blogovanje / 27. 05. 2010. / Autor:

milosblogtop30mBližim se 200. postu. Moja web lokacija postoji nešto malo više od dve ipo godine. Došao sam na ideju da u ime dobih tema odaberem TOP 30 postova od početka postojanja bloga do danas.

Tekstovi su birani pre svega na osnovu broja unikatnih pregleda. Drugi kriterijum je bio moj lični izbor, odnosno teme za koje smatram da imaju kvaliteta da budu pročitane, ako do sada nisu.

TOP 30

Nisam želeo da kreiram klasičnu top listu sa rednim brojevima jer bi tako nešto bilo totalno nezahvalno. Tekstove sam svrstao u kategorije, odnosno tematske oblasti, da bi vam bilo lakše da ciljate područije ličnog interesovanja.

U TOP 30 tekstova se nalazi naravno priča o Joomli za 30.000 eura, aka Vesa i Joomla, tekst koji je do dana današnjeg pročitalo oko 5.000 unikatnih posetilaca. Ni malo ne zaostaju tekstovi o Fejsbuku, Telenor Internet finalni rez, kao i vrlo popularni intervjui sa Draganom Vukajlović, Draganom Đermanović i Vlastimirom Čobrdoma. Tu je i nekoliko zanimljivih tekstova na temu blogovanja kao i analize Joomla i WordPress sistema. Van svake konkurencije je moj Joomla tutorijal koji je do dana današnjeg samo sa mog sajta preuzelo oko 3.000 posetilaca.

Savet : pošto je puno tekstova, obimnog sadržaja, sačuvajte stranicu TOP 30 među vaše favorite i čitajte polagano, uz kaficu, pivo, ili jagode sa šlagom. Bez žurbe, tekstovi su tu i čekaju na vas.

MilošBlog.com TOP 30

Srdačno Vas pozdravlja

Miloš Petrović

Share Button
1
Jedan komentar
  1. Poz Milose,

    Trebao si napraviti i Top XX komentara. Zaista ih je bilo puno 🙂

Ostavi komentar