Zahvalnica FONIS ekipi

Događaji / 14. 11. 2011. / Autor:

Želeo bih ovom priliko da se javno zahvalim FONIS ekipi, udruženju studenata informatike FONa, koji su me pozvali da 9. novembra održim predavanje u okviru serijala „Blogeri studentima“. Veliko je priznaje biti u ulozi predavača a ovaj poziv za mene ima veći značaj nego master diploma.

Serijal „Blogeri studentima“ okuplja ljude, blogere iz prakse koji govore o svom poslu. Pre mene su nastupali Maja Vasić i Ivan Brezak Brkan, dok će u nastavku programa u decembru svoja predavanja održati i priznati stručnjaci iz prakse Dragana Đermanović, Ivan Minić i Miloje Sekulić.

Predavanje je okupilo oko 100 studenata, trajalo je sat ipo a na kraju je bilo i puno pitanja. Posebno mi je drago što su studenti tokom predavanja tvitovali i izdvojio bih nekoliko vrlo dragih komentara: @maksimovic_m , @markol2903 , @tixy011,  @Bojan_Miljevic.

Na predavanju sam bio jako iskren i otvoreno govorio o brojkama i svojoj praksi. Po prvi put sam javno izneo podatke vezane za projekat Wellness-Spa.rs.

Od FONISa sam dobio zahvalnicu i iz tog razloga, i utisaka uopšte, želim da blog zahvalnicom uzvratim. Nadam se da sam svojom temom „Web strategija“ , koja je u potpunosti povezana sa web praksom, uspeo da studentima osvežim teoriju koju uče na fakultetu.

Bilo je to fenomenalno veče na FONu.

Fotografije
Prezentacija

Foto: Nenad Božidarević

Share Button
4
4 Komentara
  1. markol2903

    Oh, izašao sam na televizor! :))

    Od mene još jednom zahvalnica i tebi i FONIS ekipi na odličnom predavanju. Nisam web orijentisan, bavim se klasičnim OOP, ali je ono bilo jako korisnih 90 minuta.

  2. Miloše,
    prezentacija je bila super i veoma koncizna, naročito ako uzmemo u obzir gomilu praktičnih saveta koje si bukvalno dao studentima na izvol’te 🙂
    Veoma korisno.

    Sve najbolje

  3. DraganChe

    Cestitam! Verujem da je lep osecaj, „premestiti se iz klupa za katedrom“. Zao mi je sto nisam mogao da dodjem, ali verujem da je bilo odlicno!

  4. Hvala puno 🙂 Vidimo se uskoro

Ostavi komentar